Inauguració Espai - 23/8/23

Inauguració del Secret Mill, Inauguració Sueño De Una Noche…

Dues vegades benvinguts

Després del desastre que va colpejar el Secret Mill fa uns anys (sobre el qual podeu llegir més aquí) i un llarg camí cap a la rehabilitació (exposat aquí) estem encantats de poder oferir-vos dues inauguracions

Secret Mill

La primera és la de Secret Mill en si, un nou espai de creatius, per a creatius i per als quals tenim molts i diversos plans—que us anirem desvetllant amb el temps.

Sueño de Una Noche de Manolo

La segona és una nova col·lecció d’obres mai vistes del pintor Manolo Sierra. L’exposició es titula Sueño De Una Noche De Manolo, una sel.lecció d’bores dels vint anys de creació de Manolo a l’Empordà. Això encaixa perfecte amb el Secret Mill, ja que aquest molí ha estat el seu estudi i la base per al seu treball durant aquests quasi vint anys.

Exposició

Després de la nit d’inauguració, la l’exposició de Manolo Sierra estarà disponible per veure aquí següents cinc setmanes.