Sobre nosaltres

The Mill ha estat un lloc de creativitat des que el seu propietari, un productor britànic, va prendre possessió el 2003.

Després que la tempesta Gloria destruís un sostre l’any 2019, es va remodelar per beneficiar-se d’aquesta mancança, en lloc de mancar-ne el benefici.

Com a residència privada, l’espai també es presta a l’ús de galeries, tallers i producció.

L’assistència és sempre amb cita prèvia.

2024

Enguany, hem col·laborat amb art advisor Thaïs Botinas per organitzar un programa de galeria per ressonar amb un nou tema: il·lusió.

Thaïs té més de 25 anys d’experiència en les arts plàstiques; en creació, difusió, comissariat, comunicació i venda, i ha col·laborat amb institucions de prestigi, tant públiques (Fundació Miró, CCCB, MACBA, TV3) com privades (Fundació Pau casals, Centre de Creació l’Animal a l’esquena , MTV). , Palau de Casavells).

Llicenciada en Història de l’Art per la UB i la Università de Firenze, és estudiant de doctorat de la Universiteit van Amsterdam especialitzada en Art Contemporani amb la tesi “Net Art And Genre Stereotypes”. Ha estudiat en cinc idiomes i set països.

La visió del seu comissariat és defensar la llibertat creativa dels artistes i la seva singularitat, respectant el seu procés en lloc de doblegar-lo a les demandes del mercat. La seva intuïció és triar artistes, i connectar-los amb públic i col·leccionistes que, com ella, creuen que l’art pot continuar sent un vehicle de comunicació entre individus, d’intercanvi de sensibilitats amb criteri i ètica. Les arts com a misteri; el misteri del sagrat.

No és casualitat que a més de l’art, la seva altra gran passió sigui el ioga, una tècnica sagrada i ancestral que practica des de fa 25 anys. S’ha especialitzat com a professora de Kundalini Yoga l’any 2022 i va crear Emporiom Yoga.